Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Дара Екимова с първи онлайн концерт

отпечатай новината

13.04.2020 13:07 | Видян 1247 пъти

Дара Екимова с първи онлайн концерт

Младата певица става част от инициативата #ЖивотВкъщи заедно с четирима музиканти, с които на 16-и април от 21:00 часа ще изпълнят някои от най-обичаните песни на Сленг, нови аранжименти на авторските й сингли. Китаристът Иван Попов, баситът Илия Ранков, барабанистът Николай Николаев и клавирът Станислав Петров – Стенли ще зарадват публиката и с кавъри на някои от най-популярните световни хитове. Стотици хиляди са зрителите на популярното начинание, започнало с концерт на група D2. На специално изградената сцена вече се изявиха групите Остава, ПИФ, СкандаУ и изпълнителят VenZy. Предстоят онлайн концерти и на Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Михаела Филева, певицата Викторя и много други. Редица български артисти, изпълнители и музиканти се включват в инициативата на URBO, STREAMER.BG и Joker Media Rental – #ЖивотВкъщи.

Целта на организаторите е да подкрепят заетостта на работещите в събитийната индустрия в този труден момент и да призове хората да останат по домовете си, като им даде възможност да се забавляват, правейки престоя по домовете малко по-лек и интересен. Вече втора седмица цяла България се наслаждава на онлайн представления, като концерти, театър и stand-up комедия на живо, онлайн курсове на различни теми и други. Организаторите са помислили и за по-малките, като предлагат забавни занимания и за тях, както и онлайн тренировки и курсове. Онлайн излъчванията са безплатни и достъпни за всички, включително и извън България. Организаторите молят тези, които имат възможност, да подкрепят българските артисти, музиканти и малки арт центрове в този особено труден за тях момент чрез закупуване на виртуален билет на символична цена през платформата на URBO. Билети и повече информация за предстоящите събития: https://urboapp.com.

„Целта на инициативата е да призовем Българското общество да каже #АзОставамВкъщи и хората да споделят и с други колко е хубаво да имаш и #ЖивотВкъщи, а след края на изолацията всички ние ви молим да пазарувате повече български стоки, да купувате от по-малките квартални магазини, да излизате повече по ресторанти, клубове и атракции, да ходите на концерти и турове в съседното населено място или малък град. Да отделите каквото можете за бизнеси в нужда. Нека всички заедно да си помогнем.“Андрей Лилов, CEO на URBO.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !