Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Хакнаха сайта на организацията на Меган и Хари

отпечатай новината

13.04.2020 13:53 | Видян 1112 пъти

Хакнаха сайта на организацията на Меган и Хари

Щастието на Меган и Хари не продължи дълго. Само три дни след като обявиха името на новата си благотворителна организация, сайтът ѝ беше похитен от шегаджии. Засега за „Archewell“ се знае само, че е неправителствена организация, с която Меган и Хари целят да направят нещо значимо и да оставят отпечатък върху света, предава Tialoto.bg.

Някой обаче реши да се позабавлява и хакна сайта archewellfoundation.com. Ако човек реши да посети този интернет адрес, той веднага е препращан към видео от песента на Кание Уест „Gold Digger“. В четвъртък сайтът напълно падна и показваше грешка.

Доста от коментарите под видеото на Уест бяха свързани с шегата, а някои потребители нарекоха шегаджията „гений“. Меган Маркъл не е много популярна сред феновете на кралското семейство и много от тях твърдят, че тя се е оженила за Хари само заради парите му. Именно затова е избрана и песента „Gold Digger“ която в превод означава „златотърсачка“.

Въпреки че оповестиха само името на организацията си, Хари и Меган попаднаха под вълна от критики заради времето, в което го правят. В деня, в който двамата направиха официално изявление, премиерът на Великобритания, Борис Джонсън, беше приет в интензивно отделение заради COVID-19.

Министър-председателят вече е изписан и се чувства добре.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !