Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Какво правят принц Уилям и Кейт по време на изолация?

отпечатай новината

13.04.2020 14:42 | Видян 1485 пъти

Какво правят принц Уилям и Кейт по време на изолация?

Както повечето хора по света, принц Уилям и Кейт Мидълтън са затворени вкъщи заради пандемията от коронавирус. Кралското семейство прекарва изолацията в Норфолк заедно с трите си деца – принцовете Джордж и Луи и принцеса Шарлът. В момента училищата и детските градини са затворени, което означава, че малчуганите са 24/7 с мама и татко.

Според източник, близък до херцозите на Кеймбридж, семейството се справя чудесно с изолацията. „Кейт пече и декорира торти с децата, за да ги забавлява. Кухнята винаги се превръща в истинска лудница, но пък е забавно“, казва източникът пред „Us Weekly“.

Също така децата обичат да се разхождат из градината и да помагат на мама в засаждането на цветя. Най-вероятно Шарлът и Джордж ще помогнат на Кейт да направи специална торта за Луи, който навършва 2 години на 23 април. Партито обаче ще трябва да бъде отменено заради COVID-19.

Все пак празненството няма да бъде напълно забравено, но на него ще присъства само семейството. Източникът допълва, че Кейт е радостна, че децата се разбират толкова добре и не се влияят от изолацията. „Джордж помага на Шарлът с гимнастиката и двамата постоянно правят цигански колела или се опитват да ходят на ръце“.

Принц Уилям също взима роля в отглеждането. Той помага на съпругата си в обучителния период. Шарлът и Джордж в момента са преминали на онлайн уроци, както много други деца по света. Преди няколко дни херцозите на Кеймбридж изненадаха ученици и учители със специален видео разговор, чрез който искаха да разберат как те се справят със ситуацията.

ВИЖТЕ ОЩЕ СНИМКИ ТУК!!!

Източник: Tialoto.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !