Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Софи Търнър оцелява в самолетна катастрофа

отпечатай новината

14.04.2020 11:35 | Видян 1129 пъти

Софи Търнър оцелява в самолетна катастрофа

Тя е току-що изписана от клиника за ментални заболявания. На полета за път към вкъщи й минават черни мисли да сложи край на живота си. Съдбата обаче й е приготвила изненада – самолетът катастрофира и тя се оказва загубена на непознат остров.

Това е Джейн – героинята, с чиито емоционални полюси ще се заеме звездата от „Игра на тронове“ Софи Търнър.

Екранната Санса се включи в каста на минисериала Survive, чиято премиера се проведе паралелно със стартирането на стрийминг платформата Quibi, посветена на късите форми и мобилните устройства. Продукцията се състои общо от 5 епизода, а с участие се разписват още Кори Хоукинс, Карълайн Гудъл и др.

До подписването на договора за Survive Търнър стига, след като приключва снимките към последните епизоди на „Игра на тронове“ и казва заветното „да“ на Джо Джонас. „Темата е много важна за мен, така че всичко ме водеше към това, че именно това е нещото, което трябва да правя.

Героинята е изключително депресирана, не вижда никаква надежда. Но в крайна сметка се оказва, че се бори за живота, който не е искала да живее“, обяснява актрисата. Тя добавя, че макар че не иска публично да навлиза в подробности, самата тя също е била в ситуация, в която се намира и Джейн. „Различно е за всеки, който се сблъсква с ментално заболяване“, добавя Търнър, която вече е в очакване и на първото си дете.

Източник: Монитор
Снимка: ЕПА/БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !