Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Меган, Хари и Арчи с изненада за кралица Елизабет II

отпечатай новината

22.04.2020 10:36 | Видян 1985 пъти

Меган, Хари и Арчи с изненада за кралица Елизабет II

Кралица Елизабет II беше приятно изненадана от принц Хари, Меган Маркъл и сина им Арчи. Херцозите на Съсекс, които в момента са в Лос Анджелис, са поздравили кралицата по случай 94-ия ѝ рожден ден. Според кралски представители, семейството се е чуло с монарха чрез видео разговор.

Обаждането идва месец след като Хари и Меган решиха да приключат с всичките си кралски задължения и да се преместят в Америка. Тогава те за последно се видяха с кралица Елизабет II, принц Уилям и Кейт Мидълтън.

Тази година празненства по случай специалния ден на Нейно Величество няма да има заради пандемията от коронавирус. Въпреки това, кралското семейство не забрави да поздрави най-дълго управлявалия монарх в британската история. „Пожелаваме на Нейно Величество много щастлив 94-ти рожден ден!“, пишат принц Уилям и Кейт.

Официалният профил на принц Чарлз в социалните мрежи, Clarence House, също поздрави кралицата. „Съпруга, майка, баба и прабаба. Честит рожден ден, Ваше Величество!“. В социалната мрежа Инстаграм, официалният профил на Елизабет отпразнува рождения ѝ ден с кратко видео.

Актрисата Катрин Зита-Джоунс и футболистът Дейвид Бекъм също поздравиха кралица Елизабет II по случай рождения ѝ ден.

Източник: Монитор
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !