Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Кати Прайс и Питър Андре готови за маратон в Лондон

отпечатай новината

27.04.2009 12:45 | Видян 6621 пъти

Кати Прайс и Питър Андре готови за маратон в Лондон

Кати Прайс се подготвя от месеци под строг тренировъчен режим и  диета с висока консумация на протеини. Но чакането е вече към своя край за бившия топмодел и нейния съпруг Питър Андре и те най-накрая ще участват в Лондонския Флора Маратон в неделя.

Звездната двойка, която ще се съревновава с още 48 000 други участници в маратона, се появиха на ''Тауър Бридж'' в Лондон в петък сутринта, за да се снимат и промотират голямото надбягване.

Облечена в ярко оранжева фланелка с благотворителен надпис, 30-годишната красавица изглежда е във форма за предстоящото състезание. Кати и Питър, които живеят временно в Лос Анджелис и се опитват да пробият на изключително трудния американски пазар, бягали по 11 мили всеки ден и са решени да победят в неделя.

Кати, също така позната като Джордан, вече е събрала 48 000 лири за своята благотворителна кауза за набиране на средства за помощ на незрящите и болни от дислексия деца. Пищната красавица е с травми на ходилата от тежките тренировки, но не се е отказала.

Г-жа Прайс е майка на три деца, а най-големият й син е с увредено зрение. Тя сподели: ''Не участвам в маратона за време или заради състезанието, а просто, за да събера пари за благотворителност. За мен няма значение, дори ако трябва и да вървя, не ме е грижа колко време ще ми отнеме.'' В маратона ще се включат и други известни личности, сред които е вокалистът на Boyzone Ронан Кийтинг.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

свързани новини

Джордан пак ще се разголи

Няма коментари към тази новина !