Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Теди Бургазлиева заживя в Ориндж Каунти - кварталът на богатите

отпечатай новината

22.04.2020 17:30 | Видян 2102 пъти

Теди Бургазлиева заживя в Ориндж Каунти - кварталът на богатите

През 2003 г., благодарение на хитовия сериал "Ориндж Каунти - кварталът на богатите", широката публика имаше възможността да надзърне в луксозния живот на семействата, чието ежедневие преминава в огромните и красиви къщи в калифорнийския окръг, сочени за най-скъпите частни постройки в света.

Дори човек да е позабравил сюжета на шоуто, убеждаващо зрителя, че проблемите на хората с неограничени възможности не са по-различни от тези на "простосмъртните", то със сигурност си спомня блясъка и разкоша на областта, простираща се от Лос Анджелис до Сан Диего, в която цари вечно лято.

Именно там - сред необятните портокалови градини, неизброимия брой палмови дървета и плажове, изпълнени със сърфисти, заживя Теди Бургазлиева. Най-красивата българка за 2002 г. е в Съединените щати вече повече от 10 години и по всичко личи, че вече е сбъднала своята "Американска мечта", предава Dir.bg.

Наскоро синеоката хубавица сподели в своя личен Инстаграм акаунт, че заедно със съпруга си и техните наследници - близнаците Ема и Раян, вече имат дом в затворен комплекс, разполагащ с басейн, който се намира в прочутата област, населявана от приблизително 3 милиона души.

"След новогодишните празници, седнах да преосмисля някои приоритети в живота си и се отдадох на 100% на малките сладкишчета. Някои от вас знаят, че се преместихме в Orange County и разузнавахме градините и училищата в района, преди да гръмне ситуацията с COVID-19.

Въпреки че все още имаме неразопаковани кашони и доста несвършена работа, със Симеон измислихме как можем да ви бъдем полезни в тези доста трудни, несигурни моменти", пише брюнетката към своя снимка, на която с бившия автомобилен състезател се припичат под слънчевите лъчи на шезлонги.

Оказва се, че двамата работят над амбициозен проект за градове на бъдещето, издигнати в гора - далеч от стреса, напрежението и мръсотията на своите "събратя".

Бургазлиева признава, че в началото, пристигайки в Щатите, всичко, за което е копняла, било голяма къща в Бевърли Хилс и скъпи си коли, паркирани пред нея. Сега обаче е променила мечтата си. Днес тя желае децата ѝ да живеят сред природата, някъде където ежедневието не преминава на бързи обороти.

Затова тя и Симеон развиват идеята си за населено място със соларни панели в гора, в което ще отсъстват автомобили, тъй като те ще стоят паркирани извън него.

Плановете им са първият подобен град да се построи в района на Ориндж Каунти, а вторият на остров Бали. България също попада в кроежите им като евентуална трета дестинация.

ВИЖТЕ ОЩЕ СНИМКИ ТУК!!!

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !