Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Почит към музеите по Da Vinci през май

отпечатай новината

23.04.2020 11:30 | Видян 866 пъти

Почит към музеите по Da Vinci през май

Почит към нашето наследство: Международен ден на музеите ще се излъчи на 17ти май  – неделя, от 18:30 до 21:00  по Da Vinci. Без значение какво е любимото ви нещо в света, ще го намерите в някой музей. Изкуство, кукли, динозаври, футбол, ракети, картофи, коли - дори има музей на селфита!

 

Представяте ли си! Международният ден на музеите ни напомня, че музеите са важни за това да знаем кои сме ние и откъде сме дошли. Те ни помагат да изследваме собствената си култура и ни дават възможност да надникнем и в други култури без ограничения за време и място.

 

Присъединете се към Михаела в  „Когато порасна“, докато тя се отправя към Кралския музей на Онтарио, за да се срещне с ентомолог.

 

 В „Изследователи: Направи си сам наука“ Стив Спанглър има няколко страхотни експеримента, uкоито показва в епизода „Музейна наука“ и които можете да опитате вкъщи, а също така показва защо идеята да почиствате телефона си е наистина добра. Изкуството в нова светлина можете да видите с  „История на изкуството“, „Изкуство с Мати и Дада“, „Ловци на история“ и „Ужасна история“. От пещерното изкуство до рисуването със слонска тор – в тези предавания има всичко!

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !