Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Блатечки сравни Джаферович с Брад Пит

отпечатай новината

05.05.2020 10:57 | Видян 1756 пъти

Блатечки сравни Джаферович с Брад Пит

Лошото момче на българското кино Асен Блатечки сравни Ваня Джаферович с холивудската звезда Брад Пит. Причина за това се оказа ролята на риалити героя в сериала “Ягодова луна”, където двамата с Асен си партнират.

Подобно на световноизвестния секссимвол Ваня “играл само с поглед” – това шеговито заключил 49-годишният актьор, който се изявява като шеф на пожарната в продукцията на Нова.

“В последните епизоди ще се види малко повече от моя герой, хората ще могат да се насладят на тази велика актьорска игра (смее се). Има една сцена, в която минавам с поглед, както казва Асен Блатечки – “Ваня играе Брад Пит”. Ще бъде много интересно, както и за мен. Надявам се на хората да им хареса”, споделя победителят в “Сървайвър: Камбоджа” в предаването “На кафе”.

Джаферович признава, че кризата с COVID-19 в известна степен е засегнала семейния бюджет. В създалата ситуация неговата съпруга Евгения изкарва повече пари. Бизнесът с фитнес зали на бившия футболист е стопирал. “Малко е странна цялата тази ситуация, защото ние сме доста засегнати. Някои бизнеси работят, дори непълноценно – като ресторантите с доставки. Ние няма как да правим това нещо.

Нашият персонал е без работа. Не виждам причина салоните да работят, а ние не с по-малка група хора. Не знам как ще издържим”, коментира той. Преди броени дни любимата му жена стартира ново начинание. Евгения сподели, че започва проект, в който ще обучава бъдещи гримьори. Това всъщност е идея на Жени, както я наричат близките й, от много време, но едва сега намира възможност за реализацията й.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !