Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Меган и Хари отбелязаха 1-вия ЧРД на Арчи с видео

отпечатай новината

07.05.2020 09:53 | Видян 1350 пъти

Меган и Хари отбелязаха 1-вия ЧРД на Арчи с видео

Арчи Маунтбатън-Уиндзор, синът на принц Хари и американската му съпруга Меган, днес отпразнува първия си рожден ден, предаде Ройтерс. Родителите на Арчи отбелязаха събитието с видео, което показва, че Меган му чете приказка.

Видеото е качено на страницата на организацията с нестопанска цел "Спасете децата" в Инстаграм и е заснето миналия уикенд от принц Хари, чийто смях се чува зад камерата. Меган чете на сина си, който е облечен в бяло и също се смее.

Арчи е седми поред в наследяването на престола и е осмият правнук на кралица Елизабет Втора. Принц Хари и Меган се ожениха през 2018 г. и са известни като херцога и херцогинята на Съсекс, но Арчи няма титла. Семейството сега живее в Лос Анджелис, след като Хари и Меган се отказаха от кралските си задължения в края на месец март.

Говорител на двойката заяви, че тя решила да качи видеото на страницата на въпросната организация в Инстаграм, за да хвърли светлина върху кампанията й в подкрепа на децата, засегнати от пандемията от Ковид-19, предава Dir.bg.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !