Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Вера Уанг на 70 г. изглежда като на 20

отпечатай новината

11.05.2020 12:07 | Видян 1893 пъти

Вера Уанг на 70 г. изглежда като на 20

Дали заради ген, дали с много усилия и лишения, или пък с помощта на пластичната хирургия, има не една и две известни дами, които изглеждат много по-млади от своите връстнички.

Поредният подобрен пример е дизайнерката Вера Уанг. Тя е на 70 години, но на голяма част от снимките й в Instagram не можем да й дадем повече от 30-40. Особено ако не се снима в близък план...

Жената, създала стотици тоалети за най-известните дами в шоубизнеса, е маниак на тема здравословен начин на живот. А откакто прекарва по-голямата част от времето си в дома си в Маями, тренира още по-усилено и изглежда по-добре от всякога.

И този факт не остана скрит за нейните последователи в социалните мрежи. В последните седмици Уанг публикува редица предизвикателни снимки, с които си проси коментарите, че просто няма как да е на 70.

Докато лицето издава възрастта, тялото й определено е останало непокътнато от нея и дори двойни по-младите от нея дами могат само да й завиждат.

Дизайнерката е споделяла в свои интервюта, че мотивацията й да поддържа форма и да изглежда толкова добре са моделите с перфектни тела, с които работи непрекъснато. Освен това, тя винаги експериментира с дрехите, има мания към клиновете и просто иска всичко да й стои перфектно, пише Page Six.

ВИЖТЕ ОЩЕ СНИМКИ ТУК!!!

Източник:  Lifestyle.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !