Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Кайли Дженър и Сторми умилиха мрежата с видео

отпечатай новината

14.05.2020 13:31 | Видян 1128 пъти

Кайли Дженър и Сторми умилиха мрежата с видео

Дъщерята на Кайли Дженър, Сторми Уебстър, вече сериозно навлиза в семейния бизнес. Тя участва в създаването на козметична линия заедно с майка си, а сега започва да превзема и социалните мрежи. Момиченцето, чийто баща е рапърът Травис Скот, често се появява в Инстаграм профила на мама, както и в тези на Ким, Кортни, Клои и Кендъл.

Участието на Сторми в социалните мрежи винаги предизвиква полемики между потребителите. Някои от тях смятат, че детето е твърде малко, за да бъде показвано пред целия свят и трябва да има детство, а не да е закърмено с манията по лайкове и коментари. Други обаче казват, че по този начин момиченцето си създава самочувствие и последователи, които в бъдеще може да ѝ донесат много печалби.

Този спор обаче беше прекратен, когато се появи ново видео , с което Кайли Дженър се включва в предизвикателството Fruit Snack Challenge. Правилата са много лесни – трябва да оставите купа, пълна с бонбони или други десерти пред детето си и да му кажете, че не трябва да я пипа преди да се върнете в стаята. След това излизате, но оставяте камерата на телефона да снима и гледате реакцията на малчуганите.

Във видеото , публикувано в профила на Дженър, тя поставя купа с лакомства пред Сторми и ѝ казва, че може да изяде три от тях, но трябва да почака. “Трябва да чакаш да се върна от банята и тогава ще може да си вземеш“. Момиченцето веднага се съгласява и в първите секунди успява да сдържи желанието си, но постепенно започва да посяга към купата.

Тъкмо да си вземе лакомство без мама, Сторми се спира и си казва „Търпениеее, търпениеее“. Интернет просто полудя по клипчето и то събра над 9 млн. гледания само за няколко часа. Някои от потребителите приеха видеото като личен урок по търпение и заявиха, че Сторми е идолът, който ще следват занапред.

„Сторми има повече търпение от мен“, пише един потребител, а друг споделя, че това е най-сладкото видео, което някога е гледал. Послушанието на 3-годишното момиченце се увенчава с успех и то получава обещаните три бонбона в края на клипа.

Източник: tialoto

Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !