Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Клои Кардашян разкрива как отслабна с 27 кг след раждането

отпечатай новината

16.05.2020 09:15 | Видян 2171 пъти

Клои Кардашян разкрива как отслабна с 27 кг след раждането

Клои Кардашян разкрива как е отслабнала след раждането. По време на онлайн интервю за подкаста Poosh на сестра си Кортни, риалити звездата признава, че е успяла да свали близо 27 кг след като роди дъщеря си Тру през 2018 година. Тя отдава загубата на килограми на многото часове прекарани във фитнеса и правилното, но не ограничително хранене.

„Ако искаш да свалиш определено количество килограми, диетата и упражненията вървят ръка за ръка“, казва Клои. Тя добавя, че постепенно се приближава до желаното си тегло. В момента звездата тежи около 68 кг, но иска да смъкне това число до 63. По време на социалната изолация обаче това се превръща в трудна задача.

Кардашян признава, че в тази ситуация не следи много-много какво яде, но не се и отпуска. „Имаме добри диети, но аз много обичам кесадия“, казва звездата и добавя, че не иска да живее нещастен живот, който се диктува от ограничения и лишения от любимите ѝ храни. „Никога не знаеш дали ще има утре. Предпочитам да се трудя повече във фитнеса, но да не се отказвам от любимите си ястия“.

Клои увери сестра си и феновете си, че много добре знае какво трябва да направи, ако отново напълнее. Кортни се съгласява с всичко казано, но твърди, че залага на кето диетата и периодичното гладуване. Тя добавя, че много внимава за приетите калории и се е отказала от сладкото и подсладените напитки.

Източник: Tialoto.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !