Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Тоалетите на Кейт по време на изолацията

отпечатай новината

18.05.2020 11:30 | Видян 986 пъти

Тоалетите на Кейт по време на изолацията

Макар и от дома си, Кейт Мидълтън не спира да работи в конферентни връзки с различни хора. По време на пандемията нейните онлайн срещи бяха свързани с коронавируса и борбата с него, а журналисти от „Daily Mail“ обърнаха внимание на нейните тоалети.

38-годишната съпруга на принц Уилям проведе няколко виртуални конференции чрез платформата Zoom през април и май. Тогава тя разговаря с акушери, лекари, медицински специалисти и благотворителни работници.

Изданието отбелязва, че херцогинята на Кеймбридж се появява в тоалети, които са от всеки цвят на дъгата и това съвсем не е случайно. С този избор Кейт Мидълтън изразява подкрепата си за медицинските специалисти, чиято работа е пряко свързана с борбата срещу пандемията на коронавирус. Отбелязва се, че дъгата се превърна в символ на надеждата по време на общия режим на изолация.

Например херцогинята избра роклята индиго Джоузеф Алтузара за видеоразговори и червено облекло  на L.K.Bennett . Тя също беше забелязана да носи син джъмпер, жълта рокля от коприна Raey и оранжев топ от Zara Mass Market. Освен това тя се обърна към жителите на Обединеното кралство в зелен Really Wild и лилава рокля на марката Ghost.

През април Кейт Мидълтън беше забелязана и в по-евтини артикули.Според „Daily Mail“, херцогинята се появила в блуза Zara за 29 паунда. Журналистите отбелязаха, че жълтото символизира щастието и оптимизма и предложиха тя да избере това нещо, за да изрази подкрепата си за семействата.

Източник: Tialoto.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !