Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Семейната идилия на Джей Ло

отпечатай новината

18.05.2020 12:30 | Видян 1153 пъти

Семейната идилия на Джей Ло

Дженифър Лопес е една от най-големите знаменитости в шоубизнеса и е доста заета дама.

По време на карантината тя трудно се справя с това да не живее на бързи обороти и да няма толкова ангажименти, но пък сега по-ясно от всякога осъзнава, че семейството е по-важно от всичко.

Певицата сподели две снимки от неделната си сутрин с възлюбения й Алекс Родригес: „Когато заглавията във вестниците са плашещи, е много важно да си близо до онези, които са най-ценни за теб – да ги прегръщаш по-силно и да им казваш непрекъснато колко много ги обичаш!“, написа Джей Ло.

Тя трябваше да сключи брак с Алекс това лято, като двамата планираха да вдигнат голяма сватба в Италия. Коронавирусът промени тези планове, но те споделиха, че са готови да чакат и че няма нищо по-важно в момента от това, че са заедно и се подкрепят в трудния момент.

Наскоро Дженифър сподели в мрежата, че единственият начин да запази спокойствие, насред икономическите и социалните кризи сега, е да се съсредоточи върху хубавите неща в живота си – децата, любовта, здравето на семейството й и всички останали позитивни неща, които е започнала да забелязва, че й се случват всеки ден.

Източник: Eva.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !