Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Лили и Фондацията се връщат на сцената през юли

отпечатай новината

22.05.2020 15:16 | Видян 1592 пъти

Лили и Фондацията се връщат на сцената през юли

Звездата на българската естрада Лили Иванова и супер групата „Фондацията“ се връщат на сцената през юли, ако ситуацията с коронавируса го позволява, пише в днешния си брой "Телеграф".

Първият концерт на певицата е обявен за 15 юли на езерото в Панчарево, а Кирил Маричков и колегите му все още не са казали на коя дата ще се срещнат отново с феновете си. Засега единствено са потвърдили, че ще свирят на празниците на изкуствата в Созопол – „Аполония“ на 6 септември.

“Благодарим ви за многото въпроси, кога ще свирим отново. Ако всичко е наред от юли започваме. До края на октомври ще бъдем тук, а после (ако и извън България, всичко е наред) и по света.

До скоро!”, написаха на официалната си страница във „Фейсбук“ Кирил Маричков, Иван Лечев, Добрин Векилски – Дони, Венко Поромански и Славчо Николов.

От началото на обявеното извънредно положение през март, музикантите радват своите почитатели, публикувайки в социалната мрежа свои концертни изпълнения и се надяват до края на годината да имат възможност да изнесат концерт и в зала 1 на НДК. Дотогава ще пълнят Летните театри, така както ще прави и примата Лили Иванова. През март тя каза, че е променила датите на турнето си с оглед на ситуацията, но не е променила плановете си да радва почитателите.

На 15 юли е изявата й в ресторант на брега на Панчаревското езеро, а от 12 август започва да обикаля Летните театри из страната, съобразявайки се със заповедите, които министърът на здравеопазването е издал.
Места

„Уважаема публика, скъпи приятели, Всички дати за Турне 2020 на Георги Христов се запазват! В някои от градовете още се уточняват местата за провеждане“, написа в официалния си профил и Георги Христов. Изпълнителят се завръща на сцената на Летния театър в Горна Оряховица на 3 юни, като напомня, че концертите ще се провеждат със стриктно спазване на изискванията по безопасност и всички закупени билети до момента ще важат без презаверяване. На 24 юли обиколката му трябва да приключи на сцената на Летния театър във Варна.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !