Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Ирина Шейк в мини червена рокля из Ню Йорк

отпечатай новината

29.05.2020 14:42 | Видян 1787 пъти

Ирина Шейк в мини червена рокля из Ню Йорк

"Hot in the city, it's hot in the city tonight...", пее Били Айдъл и сигурно всеки друг би запял това невероятно парче, когато види Ирина Шейк по улиците на Ню Йорк Сити, предава Dir.bg.

Вярно, в момента там не адска жега и снимката на топ манекенката е направена през деня, но в общи линии отговаря на посланието. Защото това му идва да си запее човек, щом види Ирина Шейк в мини червена секси рокля на разходка из града.

Моделът и бивша половинка на Брадли Купър, е допълнила перфектния си външен вид с късо сако на черни и бели квадратчета, високи боти и слънчеви очила.

Прави впечатление, че Ирина не носи предпазна маска на лицето си и този път не е в компанията на дъщеря си Леа де Сен. Момиченцето е на три години и е единственото дете на манекенката от актьора Брадли Купър. Двамата сложиха край на връзката си през юни 2019 г. след 4 години заедно, а като официална причина посочиха разминаващите им се графици, отчуждаващи ги един от друг.

След раздялата Ирина Шейк не е била засичана в компанията на друг мъж, освен на модния дизайнер Рикардо Тиши, който е неин близък приятел.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !