Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Мама Джули възпитава детето на изискан вкус и стил

отпечатай новината

02.06.2020 11:19 | Видян 1649 пъти

Мама Джули възпитава детето на изискан вкус и стил

Макар и все още да е малък за да може да си прави селфита, синът на Джулиана Гани Давид си има фотосесии с най-различни модни дрешки.

Разбира се, личният фотограф на Давид е неговата известна майка, която не пропуска възможност да се радва на първата си рожба, и да го кипри в най-различни „тоалети“ за деца.

Всеки изискан стайлинг на Давид бива внимателно фотографиран, а на гардероба му могат да завидят много пораснали момчета.

Петмесечния бебок е винаги стилно облечен с вкус, а майка му Джулиана признава, че обожава да го снима и иска да го възпита да бъде изискан и безупречен мъж, без компромис към детайлите.

Искам да го направя истинска кипра, конте. Да свиква със стилисти и да се научи да подбира какви дрехи си купува.“, пише LifeOnline.bg.

Понеже й е първа рожба тя избирала внимателно и с много любов дрехите, пазаруването за първородния й син било направо като за голям човек. Освен моделите, тя прецизно подбирала и материите, както и цветовете, които да подхождат на тена, очите и косата на малчугана. Настояща бебешка модна икона.

Макар и да няма момиченце, което да глези и конти, тя смята, че момчетата също трябва да са стилни и добре облечени, затова Гани се е превърнала в настоящ бебешки стилист, виртуоз в съчетаването на костюми, аксесоари и детайли.

ВИЖТЕ ОЩЕ СНИМКИ ТУК!!!

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !