Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Принц Уилям е загрижен за брат си

отпечатай новината

04.06.2020 12:42 | Видян 1467 пъти

Принц Уилям е загрижен за брат си

След Мегзит, принц Уилям и принц Хари навлязоха в период на карантина. Братята подновиха комуникацията си, тъй като техният баща – принц Чарлз бе с положителна проба от инфекцията COVID-19. Сближиха ги и семейните празници, които настъпиха през пролетта като рождените дни на децата им.

Източници от близкия кръг на кралското семейство разказаха, че синовете на принцеса Даяна най-накрая са се помирили, когато Хари, заедно със съпругата си Меган Маркъл и сина им Арчи, се установяват в Бевърли Хилс.

В новата и донякъде враждебна среда херцогът на Съсекс успял да разчита на по-големия си брат, който е много притеснен за него. „Заминаването в напълно различна страна никога не е лесно за никого, включително за Хари. Той не е очаквал, че ще се сблъска с толкова много препятствия, заяви източник пред „Us Weekly“. – Уилям посъветва Хари да се върне в Лондон или да се премести някъде другаде, където би било по-безопасно. Той се притеснява за благополучието и безопасността на брат си.“

Хари общува и с баба си. Отбелязва се, че кралица Елизабет „се свърза с Хари, за да разбере дали всичко е наред, и му предложи помощ, ако е необходимо“. Херцогът имаше твърде „нереални очаквания“ за живота в Лос Анджелис, той гледаше много през розови очила.

Все още не е ясно кога двамата с Меган ще напуснат имението на Тайлър Пери и ще се преместят на по-усамотено място.

Източник: Tialoto.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !