Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

1001 нощи след ВИП Брадър

отпечатай новината

02.05.2009 11:20 | Видян 6703 пъти | Гласували 1

1001 нощи след ВИП Брадър

Нова телевизия засега пази в тайна повторния старт на сериала 1001 нощи. Както СЛАВА вече писа, предстои да гледаме втори сезон на любимата телевизионна поредица. Втората национална частна телевизия обяви в началото на месеца старт след седмици.

“Ще стане през май”, коментираха от пресцентъра на Нова. Оттам гордо обявиха, че вече са купили поредните епизоди и в момента ги подготвят за излъчване.
Тъй като в момента хит на телевизията е ВИП Брадър, който приковава вниманието на над милион зрители всяка вечер, всички усилия на бившата гръцка и настояща шведска тв станция са насочени именно към риалитито и останалите рубрики остават на заден план.
Между другото, ВИП съквартирантите отнесоха с много конкурентите си от бТВ – мюзик айдълите. Този сезон на шоуто за музикални таланти е най-слабият досега и изобщо не може да се мери с Брадъра.

Според последните данни на телеметричната агенция ТВ План/ТНС за измерване на тв аудиторията, сдобряването на Аня Пенчева и Ивайла Бакалова е проследено на живо от 1 185 000 зрители. В същото време голямата вечер на айдълите е привлякла едва 891 000 души, а участието на Сергей Станишев, Бойко Борисов и Иван Костов накуп в шоуто на БНТ за млади политици Големият избор се е радвало на 336 000 фенове. Повече от последното число събираше пред екраните всяка серия на предицата 1001 нощи. И то въпреки обедния час на излъчване.
По тази причина се предполага, че след финала на ВИП Брадър на 11 май, когато ще се освободи праймтайма – най-гледаното вечерно време на Нова, турската мелодрама ще попадне именно където й е мястото. Тогава милион зрители ще й бъдат в кърпа вързани.
Другият сериал на телевизията – Забранена любов, който започна при голям интерес, е далеч от подобни резултати, въпреки програмирането си в доста удобно и гледано време.

Истина е, че българската поредица по западен модел прави всичко възможно да извие сюжетната линия към неподозирани обрати. Например Крис – съпругът на главната героиня –обърканата Елица, се оказа гей. И не само. Той си легна твърде убедително с амбициозния млад злодей и изнудвач Валери от сериала.
В един момент може да се окаже като нищо, че сътрудникът на богаташите Константинови, който вече се превърна в техен съдружник по втория начин, всъщност е син на големия бос.

Какво ще се случи в следващите епизоди на единия и другия сериал всъщност можем само да гадаем. От Нова телевизия засега отказват да разкриват каквито и да било подробности.  

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !