Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Кайли Дженър на корицата на Vogue заеднмо с дъщеря си Сторми

отпечатай новината

18.06.2020 13:08 | Видян 1658 пъти

Кайли Дженър на корицата на Vogue заеднмо с дъщеря си Сторми

2-годишната дъщеря на Кайли Дженър, Сторми, вече е модна звезда. Момиченцето направи дебюта си на корицата на списание „Vogue“, снимайки се заедно с майка си за изданието в Чехословакия. Снимката е заснета с телефон в дома им в Лос Анджелис.

„Имало едно време принцеса Кайли Дженър. Родила се в най-наблюдаваното семейство в света. Тя се превърнала в най-силния инфлуенсър на планетата, майка на Сторми, собственичка на козметична компания и изглежда, че всичко, което си пожелае става реалност“, пишат от модното списание в социалните мрежи. Оттам добавят, че снимките за изданието са направени по време на карантината чрез приложението Zoom.

Лука и Алесандро Морели, които са се заели да направят снимките, също споделиха няколко фотоса в своите социални профили. На тях се вижда как Сторми и Кайли си лежат в леглото в Лос Анджелис, докато са снимани през телефона. „Много сме щастливи, че по време на тази глобална промяна и странно време, ние можем да разкрием нашата социално дистанцирана корица“, пишат фотографите.

Кайли явно се наслаждава на времето у дома и постоянно споделя снимки и видеа на Сторми в социалните мрежи. Преди месец тя участва в предизвикателството „Candy Challenge“, в което изпита търпението на дъщеря си. 2-годишното момиченце беше оставено само за няколко секунди заедно с купа, пълна с бонбони, която не трябваше да докосва докато майка ѝ не се върне в стаята.

Видеото
се превърна в огромен хит в интернет, а феновете на звездата поздравиха Сторми за търпението.

Източник: tialoto


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !