Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Мис Колумбия 2011 с ампутиран крак след операция

отпечатай новината

19.06.2020 13:58 | Видян 1918 пъти

Мис Колумбия 2011 с ампутиран крак след операция

Мис Колумбия 2011 загуби левия си крак вследствие на усложнение при операция. Даниела Алварес, която участва в престижния конкурс „Мис Вселена“ сподели в Instagram за тежките дни, прекарани в болницата.

32-годишната красавица постъпва в болница в средата на май, за да си оперира бучка в областта на корема. Тогава тя не подозира, че ще си тръгне оттам с патерици.

След като минава рутинни изследвания, Алварес влиза в операционната, където нещата не вървят по план. Лекарите откриват, че мастна тъкан се е увила около аортата на Даниела, вследствие на което тя е с нарушено кръвоснабдяване. Така кръвта трудно достига до левия крак на миската и се налагат спешни действия.

Въпреки усилията на медиците, накрая те отстраняват част от крака на Алварес.

„Искам да споделя с всички вас моето ново „Аз“. Обичам тялото си не по-малко от преди и съм щастлива, че все още съм на този свят. Готова съм да се справя с всички нови предизвикателства, които ми предстоят. Знам, че с Божията помощ всичко е възможно. За какво са ми крака, когато имам крила, с които да летя? Нека никога не спираме да се движим напред“, написа тя в социалната мрежа и показа няколко снимки от болницата.

На част от кадрите Мис Колумбия 2011 е заобиколена от най-близките си и множество балони, донесени по повод изписването ѝ.

С последните си публикации Даниела иска да покаже на своите последователи от цял свят, че ампутацията на крака няма да ѝ попречи да работи и тя ще продължи да се снима след като си сложи подходяща протеза. По думите ѝ, в момента тя се чувства отлично, защото възстановяването ѝ върви добре.

„Трети ден от възстановяването, не съм плакала нито за секунда (мисля, че само веднъж и това беше заради болката след операцията). Щастлива съм, че съм на този свят, за да се радвам на живота“, пише още тя.

Даниела Алварес е родена на 24 май 1988 г. в град Баранкиля, северна Колумбия. Тя има дългогодишна кариера на модел, а през последните няколко години развива и свой собствен бизнес – онлайн бутик.

Прибирайки се у дома, тя иска да си вземе малко почивка, след което ще започне да се подготвя отново за момента, в който пак ще може да ходи, да танцува, да кара колело и да върши своите любими занимания.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !