Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Расистки побой над племенницата на Джако

отпечатай новината

19.06.2020 15:42 | Видян 1230 пъти

Расистки побой над племенницата на Джако

Ясмин Джаксън – внучка на Джо Джаксън и племенница на Майкъл Джаксън, споделя, че е била жертва на престъпление от омраза миналия месец.

На 30 май полицията в Лас Вегас се отзовава на сигнал за нападната жена. Когато органите на реда пристигат на мястото, те арестуват 22-годишната Анджела Бонели, а Ясмин е била заведена до най-близката болница, за да ѝ бъде оказана лекарска помощ. По тялото си тя е имала множество прорезни рани, които показа в социалната мрежа Instagram.

Според племенницата на Джако, Анджела я е обиждала на расова основа преди и по време на атаката. „Бях наръгана 7 пъти пред къщата си, защото съм чернокожа“, казва Ясмин. Тя допълва, че жената я е преследвала по улицата и изведнъж я е нападнала с нож.

Джаксън споделя, че не е можела да си движи врата в продължение на няколко дни и вече се страхува да бъде сама. „Помолих няколко души да ми помогнат по време на атаката, но никой не се отзова“. Все пак, най-накрая идват хора, които спират нападението. Ясмин се обърна към всички, които таят омраза към чернокожите и ги помоли да променят мисленето си, защото „никой не заслужава подобно отношение“.

Според показанията на свидетели, Анджела живее над Джаксън и е пускала жалби срещу нея за вдигане на силен шум. Преди нападението с нож жената е хвърлила метла по Ясмин и нейн приятел, след което ги е подгонила. Обаждането към 911 идва от компанията на Джаксън. Бонели е била задържана от минувач докато полицията пристигне.

Обвиненията към 22-годишната жена са за опит за убийство с хладно оръжие, както и за престъпление от омраза. В момента тя може да бъде пусната на свобода срещу 100 хиляди долара.

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !