Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Кралски експерт разказва за първата среща на принц Уилям и Кейт

отпечатай новината

22.06.2020 13:51 | Видян 1910 пъти

Кралски експерт разказва за първата среща на принц Уилям и Кейт


Ясно е, че един от браковете, които служи за еталон в кралското семейство е този на принц Уилям и Кейт Мидълтън. Двамата са съпрузи от 2011 г. За това време имат три деца и не спират с кралските си ангажименти, въпреки пандемията от коронавируса и „Мегзит“.

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж се запознават, докато учат в университета „Сейнт Андрюс“, който се намира в Шотландия. Принц Уилям  забелязва студентката Кейт Мидълтън, която изучава история на изкуството.

Това всички го знаят, но не всички са наясно, че докато той бърза да се срещне с нея, първата им среща не се получила добре. От вълнение внукът на кралица Елизабет се спънал точно пред бъдещата си съпруга.

„Забавна история: той толкова отчаяно искал да се срещне с нея, че когато се приближил,  се спънал и казал:„ О, това е страшно начало. Вероятно ще си помислите, че съм глупав като корк “, разкри ситуацията кралският експерт Том Куин в документалния филм „Too Good to Be True?“.

След като завършва университета, Кейт получава работа в модния магазин на Jigsaw, но не успява да работи там на цял ден заради връзката си с Уилям. Мидълтън била толкова сериозна за отношенията си с наследника на трона, че променила житейските си приоритети.

„Да, Кейт си намери работа. Това е интересна ситуация: някои от компанията ми казаха, че в онези дни тя се обърнала към шефовете и казала: „Имам нужда от работа, но на непълно работно време, за да мога да отделям време за връзката си с един много важен човек“, допълва източник за филма.

Той добавил, че съвсем скоро Мидълтън трябвало да се сбогува с кариерата в модната индустрия, защото в пресата изтекли информации кой е нейният приятел: „Тя работеше там известно време, но, за съжаление, вниманието на фотографите, които я наблюдаваха преди и след работа стана твърде натрапчиво.“

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !