Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Иво Аръков: Играя руски мафиот в Ирония на съдбата

отпечатай новината

22.06.2020 14:07 | Видян 3195 пъти

Иво Аръков: Играя руски мафиот в Ирония на съдбата

Горещо лято очаква зрителите на бТВ с новия сериал "Ирония на съдбата" Стартът е на 29 юни, всяка делнична вечер от 21ч.    
В главната роля е  едни от най-обичаните турски актьори -  Къванч Татлъту, но в него участва и българският актьор Иво Аръков. Сериалът е с драматичен сюжет, спиращи дъха екшън сцени, изпепеляваща любовна история и първокласен актьорски състав.

„Отидох на снимачната площадка с идеята, че ще играя български полицай“, сподели актьорът в предаването Тази събота и неделя.

„Получих предложението благодарение на прекрасното ми партньорство с бТВ и нямам търпение да се включва и в други подобни проекти. Турските продукции са много мащабни, при тях се работи със замах и с голяма свобода. Срещнах страхотни професионалисти, а Къванч Татлъту е изключително талантлив и добър човек, с когото станахме приятели“, коментира Иво Аръков. В „Ирония на съдбата“ той се превъплъщава в ролята на Иван Сокуров – руски мафиот, израснал по затворите, враг номер едно на героя на Татлъту.

„Много съм изненадан от това как сценарият се пише, докато се снима, променят се генерални неща“, посочи още той. Така се случва и с него, след като го виждат, сценаристите решават той да изиграе руски мафиот.

За запознанството си с Къванч Татлъту, Иво Аръков сподели, че са успели да станат близки, както и с другите си колеги.
„Ролята беше на български полицай, който трябва за два дни да заснеме една сцена, в която да даде информацията на Къванч, който е полицай от Истанбул, за да може той да намери тази престъпна групировка и да я арестува. Но така се случи, че от първия ден, в който се видях с двамата режисьори и Къванч имаше една дълбока преценка. Аз в неговите очи бях представен като ултра, мега, супер, гига, огромната звезда на планетата”, разкрива Аръков.
Каква е историята в сериала?

Кадир Адълъ (Къванч Татлъту) е дългогодишен началник на отдел „Борба с организираната престъпност“ към полицейското управление в Истанбул. Щастливият му семеен живот се разрушава за един миг, след като внезапно губи съпругата си и детето си при странни обстоятелства. В отчаянието си, потиснат от чувството си за вина, той решава да сложи край на живота си като предизвика катастрофира. В момента, в който натиска газта обаче, Кадир неволно преплита още три невинни човешки съдби със своята – тези на Зейнеп (Елчин Сангу), Керем (Алперен Дуймаз) и Джемре (Мелиса Аслъ Памук). Сблъсъкът помежду им е зловещ, но въпреки че привидно предвещава фатален край, всъщност дава шанс за едно ново начало.
 
Зейнеп е приятелка на Кадир от детството. Двамата израстват заедно в сиропиталище и дори са на път да се оженят, но Кадир решава да последва мечтата си и да се отдаде на полицейската служба. След сблъсъка, между двамата отново прехвърчат искри, но дали раните от миналото, нанесли жестоки поражения на сърцата им, ще могат да бъдат заличени, зрителите ще разберат само в епизодите на „Ирония на съдбата“ по бТВ. Катастрофата среща съдбоносно и Керем и Джемре – двама млади от коренно противоположни социални прослойки, между които пламва истинска любов, изпълнена с многобройни перипетии.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !