Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

ДА! Crystal bar с дъжд, но от грейпфрут върху джин-тоника и чудна гледка от градината

отпечатай новината

22.06.2020 17:42 | Видян 1467 пъти

ДА! Crystal bar с дъжд, но от грейпфрут върху джин-тоника и чудна гледка от градината

Последното място в рубриката ни за заведения – Корсо, го отличихме заради неговата гледка от високо към жълтите павета, руската черква и Военния клуб.

Към същите култови за Съфия неща, но още по-красива – откъм чудна градина е панорамата на Crystal bar. Понеже има навес, можете да седнете и по време на дъжд и да зяпате напред. Понеже все пак се води лято, освен кафе или чай, защо не си вземете и някой традиционен коктейл. От миналото лято олд скул сместта, наричана джин-тоник е отново на мода. А покрай короната и хинина, който би трябвало да има в мехурчетата на тоника, коктейлът става съвсем актуален.

В Crystal bar бяхме впечатлени, освен от много голямата чаша, и от приготвянето на микса под дъждец от грейпфрут, с който барманът и „дезинфекцира” краищата на съда. Освен, че топна и парче лимон, и парче лайм в любимия коктейл.

В това английско време едва ли има нещо по-хубаво от съзерцаването на зелена морава и исторически здания в приятна компания на чаша питие, което става и за слънце, и за дъжд.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !