Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Киноцентърът пренася Ню Йорк в София

отпечатай новината

26.06.2020 09:47 | Видян 1133 пъти

Киноцентърът пренася Ню Йорк в София

Подробности от екшън сцената в последния епизод на сериала “Ягодова луна”, продуциран от “Нова телевизия”, разкри риалити героят и актьор Ваня Джаферович. В ролята на пожарникар той ще се включи и във втория сезон на хитовата сага, разбивайки досегашната представа на зрителите, че героят му е убит.

Снимките към продължението са стартирали, а любопитна подробност се оказва, че действието ще се развива зад граница, разбира се, не буквално – за реализацията на сюжета киноцентърът “Бояна” ще пренесе Ню Йорк в София, пише в днешния си брой в-к "Телеграф".

“Здравейте, снимаме новия сезон на “Ягодова луна” обаче действието не е в България, а е в Ню Йорк – България”, споделя с усмивка Джаферович, който влиза в образа на Алекс - верният приятел на главния актьор в лентата Александър Сано. От споделените видеа на Ваня, в официалния му профил в социалната платформа Инстаграм, се очертава обещаващ втори сезон, с изиграни част от сцените в нашенския Ню Йорк.

Вече екипът на продукцията и актьорите снимат по няколко часа на ден, спазвайки всички изисквания, като задължителното носене на маски и препоръчителната дистанция. Бившият брадър не издава особени подробности около любовната история между него и Любомира Башева на екран, но тя ще се проследи именно в следващите епизоди.

Убийството на Димитър (Ивайло Захариев), чиито син Георги (Александър Сано) се опитва да разгадае ще бъде отново водеща линия на действието. В търсене а истината ще се включат и звездите от сезон 1 – Асен Блатечки и Стефка Янорова. В отбора на лошите зрителите ще се насладят повторно на Димо Алексиев и Христо Мутафчиев.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !