Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Битката на братята: Уилям и Хари-приятелството и враждата излиза тази есен

отпечатай новината

27.06.2020 09:22 | Видян 1902 пъти | Гласували 1

Битката на братята: Уилям и Хари-приятелството и враждата излиза тази есен

Този октомври на рафтовете с книги ще се появи творба на кралския биограф и историк Робърт Лейси, която ще разкаже за трудните отношения между синовете на принцеса Даяна - 38-годишният принц Уилям и 35-годишният принц Хари.

Изданието, озаглавено „Битката на братята: Уилям и Хари - приятелството и враждата“, изследва техните „уникални и сложни отношения в центъра на последните трудности на кралското семейство“.

Позовавайки се на надеждните си източници и неоспоримите съдебни документи, Лейси разказва какво се случва между братята, които са отгледани за съвсем различни животи от самото начало: Уилям да стане крал, докато Хари завинаги да остане само херцогът на Съсекс, съобщава OK Magazine.

Според писателя предпоставките на конфликта са установени след развода на принц Чарлз и лейди Даяна и се засилват, когато херцозите имат свои семейства. Авторът отбелязва, че не трябва да се подценява влиянието на Кейт Мидълтън и Меган Маркъл върху съпрузите си. Между другото в книгата, ще бъдат засегнати и причините и последствията от „Мегзит“ .

„Бях изумен и развълнуван от новите подробности и детайли, които научих, докато изучавах този семеен конфликт“, каза Робърт. - Беше вълнуващо и болезнено да следя тази драма чрез спомените на очевидци от близкия кръг на семейството и някои от хората, участвали в техния живот. Гледахме борбата на наследника и втората цигулка във всички последни поколения на кралското семейство - но все още нямаше такъв сериозен конфликт. “
 

Източник: tialoto

Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !