Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Принц Хари и Меган Маркъл в търсене на американската мечта

отпечатай новината

09.07.2020 16:32 | Видян 1743 пъти

 Принц Хари и Меган Маркъл в търсене на американската мечта

Макар да напуснаха Великобритания с надежда за по-спокоен живот, Меган Маркъл и принц Хари съвсем не се усещат да са в мечтаната идилия.

Вече три месеца херцогът и херцогинята на Съсекс живеят в Бевърли Хилс, в луксозно имение, любезно предоставено им от холивудския актьор Тайлър Пери.

Източник, близък до двойката каза обаче, че животът в слънчева Калифорния никак не им се харесва. Причината – принц Хари и Меган Маркъл загубили твърде много, за да се възстановят от случилото се и нямат възможност толкова бързо да започнат нов живот.

„Меган сега е по-ниска от тревата, по-тиха от водата. Тя се чувства изключително празна и заклещена в ъгъл“, заяви източникът пред Sunday Mirror. Той добавил, че бившата актриса станала интровертна и силно ограничила кръга си от приятели, което накарало близките ѝ да се притесняват за нея. Според думите му, сега Меган се доверявала на съвсем малко хора.

Херцогинята също така преживява загубата на близката си приятелка Джесика Мълроуни. Дизайнерката се оказа в центъра на скандала заради конфликт с модния блогър от афроамерикански произход Саша Ексетър. Маркъл реши да се възползва от ситуацията и да спре да общува с Мълроуни, вярвайки, че тя печели само от участието ѝ в британското кралско семейство.

Подобно на съпругата си, и принц Хари преживява трудни моменти. Според източника, той е „изтощен от скъсаните семейни връзки“ и на рождения ден на принц Уилям, 21 юни, той се почувствал изключително зле.

Дали херцогът се е свързал с по-големия си брат в деня на 38-ия му рожден ден, не се уточнява. По-рано бе съобщено, че принцовете са успели да намерят път един към друг по време на пандемията.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !