Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Гочеви отпразнуваха 3 години от сватбата

отпечатай новината

29.07.2020 16:56 | Видян 1351 пъти

Гочеви отпразнуваха 3 години от сватбата

„Три години. Честита годишнина!“. Това написа Моника Гочев и сподели снимка от сватбата, на която е със съпруга си Радослав.

Певицата и синът на продуцента Димитър Гочев се венчаха на открита церемония край Вакарел, където събраха най-близките. Три години по-късно те се радват на сина си Никола.

Миналото лято семейство Гочеви отидоха на първата си семейна почивка с детето, като тогава отново спазиха традицията и заминаха с каравана на българското Черноморие.

Мона не пропусна да сподели в социалните мрежи как е изкарала свободното си време:

„Първо „почивка“ е крайно грешен израз за приключението, в което се въвличаш когато си на плажа с дете. Яденето на пясък, пиенето на морска вода, непрестанното тичане са само малка част от удоволствията, които ми предлага Никола всеки ден“, обясни тя.

След раждането на първото ѝ дете, Гочев започна да поддържа свой влог, където разкрива как се справя с майчинството, каква козметика използва и по какъв начин се грижи за дома.

„Денят ми е динамичен и доста различен. Въпреки че се стремя да създавам рутини на Никола, които да следваме, понякога плановете ми не съвпадат с неговите. Всяка майка знае, че е важно, за да бъде щастливо детето, тя самата да се чувства спокойна и сигурна. Засега успявам да се справям без помощ, но понякога е доста трудно“, споделя Мона в интервю за Tialoto.bg.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !