Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Истината за сватбената тиара на Меган и намесата на кралицата

отпечатай новината

03.08.2020 10:06 | Видян 1509 пъти

Истината за сватбената тиара на Меган и намесата на кралицата

На сватбения си ден Меган Маркъл блестеше с тиарата на кралица Мери и се оказва, че е имала пълното одобрение на кралица Елизабет II.

В новата книга „Finding Freedom“ журналистите Омид Скоби и Каролин Дюранд споделят детайли около кралската сватба през 2008 година, която беше наблюдавана от милиони по целия свят. В изданието са включени ексклузивни интервюта с приятели на Меган и Хари, които разкриват интересни подробности за живота им в двореца.

Журналистите разказват, че принц Хари е бил ядосан на Анджела Кели – личната дизайнерка на кралицата. Според него, тя по никакъв начин не е помогнала на съпругата му да се сдобие с желаната от нея тиара. Според няколко местни вестника, самата Елизабет II не е била съгласна с избора на бижу от страна на Меган.

„Finding Freedom“ обаче опровергава тези слухове и твърди, че между двете дами е имало пълно съгласие за аксесоарите. В изданието се казва, че конфликтът всъщност е бил между Хари и Анджела. Представител на Меган и Хари заяви, че двамата не са били интервюирани за книгата и всички истории в нея са плод на авторски преживявания.

Книгата ще бъде пусната на пазара в САЩ на 11 септември и ще разкаже за целия живот на кралската двойка – от първите дни на връзката до решението им да напуснат Великобритания.


Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !