Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Снимки на дъщерята на Елизабет II, които светът още не е виждал

отпечатай новината

10.08.2020 17:55 | Видян 1747 пъти

Снимки на дъщерята на Елизабет II, които светът още не е виждал

На 15 август единствената дъщеря на Елизабет II ще отпразнува рождения си ден. Принцеса Ан навършва 70 години. В чест на предстоящия празник на страницата в Instagram на Бъкингамския дворец  бе публикувана серия от архивни снимки с наследницата на трона.

„Принцеса Ан поема много отговорности и отговаря за 300 различни организации, свързани с нейния широк спектър от интереси. Сред тях са спорт, селско стопанство и животновъдство, наука, медицина и здравеопазване, международни отношения, образование, ветроходство и военна служба “, се казва в официалния уебсайт.

Няколко детски фотографии на бъдещата рожденичка бяха прикачени към поста. Принцеса Ан позира за тях с майка си, кралица Елизабет, баща си, принц Филип и по-големия си брат принц Чарлз.

Феновете на кралското семейство бяха във възторг и признаха, че никога не са виждали подобни снимки на дъщерята на Елизабет II. От Бъкингамския дворец от своя страна обещаха всеки ден да публикуват снимка на принцеса Ан в историята на страницата и да разказват интересни факти за нейния живот.

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !