Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

5 млн. долара плаща Netflix за филма на Ариана Гранде

отпечатай новината

20.08.2020 13:40 | Видян 1077 пъти

5 млн. долара плаща Netflix за филма на Ариана Гранде

Ариана Гранде е на път да грабне няколко милиона след като изправи две медии на „война“ за документалния филм, заснет по време на световното ѝ турне през 2019. Мениджърът на хубавицата Скутър Браун вече преговаря с Netflix, чиято стартова оферта е 5.2 млн. долара, а другият заинтересован да вземе правата над лентата е You Tube, които още не са обявили публично сума, пише Sun.

„Ариана има цял екип, който преговаря за сделката с гиганти като Netflix и YouTube. Netflix са предложили 5.2 млн. долара за правата. Все още текат преговори, които са водени от мениджъра ѝ Скутър Браун“, сподели близък до звездата пред медията.

Миналата година Гранде имаше цял екип, който снимаше отблизо почти всяка нейна стъпка по време на турнето на сцената и зад кулисите.

„Това ще бъде една брутално откровена лента затова колко тежък може да бъде животът на път, но също така ще включва и много забавни и щастливи моменти“, коментира още източникът.

Гранде пусна четвъртия си албум „Sweetener“ през 2018, последван от „Thank U“ през 2019. И двата албума се превърнаха в тотални хитове, макар и правени в доста тежко време за звездата, когато тя се справяше със смъртта на бившия си Мак Милър,  раздели се с Пийти Дейвидсън и преживя избухване на бомба по време на нейно шоу в Манчестър през 2017.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС




автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !