Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Снимат Тексаско клане у нас

отпечатай новината

27.08.2020 12:56 | Видян 1106 пъти

Снимат Тексаско клане у нас

Филмът Till Death с Меган Фокс не е единственият чуждестранен хорър, който се снима на български терен. У нас е разпънат и сетът за продължението на култовата лента „Тексаско клане“, научи „Монитор“.

Една от главните роли е поверена на ирландския актьор Мо Дънфорд, добил световна популярност с участието си в хитовия сериал „Викингите“.

Звездата не пропусна да похвали красотите на София в социалните мрежи.

„Могъщ град, който е на 7000 години. Виждал е много. Радвам се, че съм тук“, написа той към кадър, на който позира пред храма „Свети Георги“ в столицата.

Дънфорд намери време да отскочи и до Боянския водопад в началото на седмицата.

Другите основни попълнения в каста са младата кинонадежда Елзи Фишър („Осми клас“), Сара Яркин (Нappy Death Day 2U) и Джейкъм Латимор („Лабиринтът“).

Любопитен факт е, че само седмица след като е щракнала клапата в България, режисьорите са били изгонени. Братята Анди и Райън Тохил са започнали работа по проекта, но са били уволнени от продуцентите от Legendary заради творчески различия. В понеделник да заеме мястото им на режисьорския стол е привикан Дейвид Блу Гарсия.

Той ще презаснеме наново всички готови сцени

Сюжетът на новата лента от франчайза „Тексаско клане“ ще се върти около 25-годишната Мелъди, която тръгва на бизнес пътуване към Тексас и взима със себе си малката си сестричка Дрийма, която е прикована в инвалидна количка. Двете са нападнати от 60-годишен маниак.

Предвиденият бюджет е 20 000 долара.

Междувременно с пълни сили тече и снимачният процес на Till Death. Освен холивудската красавица Меган Фокс, у нас заради лентата пристигнаха още Калън Мълви („300: Възходът на една империя“), Джак Рот („Медичите“), Иойн Макен („Мерлин“) и Амел Амийн ("Може и да те съсипя“).

Източник: Монитор

Снимка: WebDam 

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !