Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Брад и Анджелина обратно в съда

отпечатай новината

06.10.2020 10:53 | Видян 1692 пъти

Брад и Анджелина обратно в съда

Бившите съпрузи Брад Пит и Анджелина Джоли се събраха отново... заради децата си.

Двамата се връщат отново в съда, за да бъдат изслушани исканията им относно попечителството над децата на двойката.

Причината е, че Брад Пит иска попечителството да бъде 50 на 50 и сякаш не вижда друг начин искането му да бъде удовлетворено, освен това да бъде решено съдебно, пишат международните издания Cosmopolitan и Entertainment Online.

Източник, близък до актьора, споделя, че Брад се държи с изключително уважение към Анджелина и нейната роля на родител. И макар да не е съгласен с всичко, което тя прави, знае, че бившата му съпруга много обича децата им и иска най-доброто за тях. В същото време обаче Пит е сигурен, че и неговото присъствие в живота на децата не е по-малко важно.

Брад Пит и Анджелина Джоли бяха заедно в продължение на 12 години -една о т най-обичаните и най-известни двойки в Холивуд, като почитателите им и медиите ги наричаха Бранджелина.

По време на връзката им Брад Пит призна вече осиновените по-рано деца от Анджелина - Мадокс, който вече е на 19 години, Пакс, който сега е на 16 и Захара (на 15 години). Двойката има и три биологични деца - вече 14-годишната Шайло и близнаците Нокс и Вивиан (на 11 г.)

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !