Суперкамионът Apocalypse е с 850 к.с....

Базираната във Флорида компания Apocalypse Manufacturing...

7 неща, построени по-бързо от...

7 неща, построени по-бързо от магистрала Хемус: 1....

Фиеста на плажа – най-добрите летни хитове

отпечатай новината

25.05.2009 09:45 | Видян 3674 пъти | Гласували 1

Фиеста на плажа – най-добрите летни хитове

Тази година лятото започва с най-добрите представители на съвременната латино и “плажна” денс музика, събрани на едно място в колецията Beach Dance Fiesta. Албумът включва точно 20 перфектни летни изпълнения, озарени от слънчевите лъчи, потопени в разбиващите се вълни и танцуващи на плажа! Най-големите химнове на доказани “професионалисти” в създаването на летни хитове – Shaggy, Tom Boxer, Lexter, Eddy Wata, Lumidee, Inusa Dawuda, Mattara, Frank Ti-Aya и др. Колекцията излиза на музикалния пазар у нас от “Ка Мюзик Плюс”, с медийната подкрепа на радио Fresh!

Парчетата, включени в компилацията са подбрани с една единствена цел – да запалят и поддържат лятната искра и настроението на едно незабравимо прати на плажа. Жанрово, 20-те изпълнения тук са издържани в стилове като латино, денс, реге и с изключителен акцент върху така популярния напоследък “плажен денс”, съчетаващ ритъма на съвременната електронна музика с горещи и екзотични карибски вокали.

Именно такива са големите летни хитове, които попадат в Beach Dance Fiesta – реге звездата Shaggy с химна Feel The Rush, Freedom To Love на Lexter, One Love, World Love на Frank Ti-Aya и Yardi Don, румънската сензация Tom Boxer с вдъхновеното от фестивала в Рио – Brasil и много други.

В настоящата компилация са включени само големи хитове и добре познати изпълнения, което гарантира, че ще си тананикате любимите горещи парчета в продължение на 80 минути.

Нека лятото започне сега! с албума Beach Dance Fiesta, който излиза на музикалния пазар от Ка Мюзик Плюс, с медийната подкрепа на радио FRESH! 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !