Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2009 - Твоите награди идват!

отпечатай новината

26.05.2009 13:15 | Видян 2634 пъти

MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2009 - Твоите награди идват!

На 24 юни в Атина ще се състи новото издание на MAD Video Music Awards 2009 (VMA) - годишните музикални видео награди на MAD Гърция. VMA са най-мащабното и значимо музикално събитие в южната ни съседка. По традиция наградите се провеждат всяка година в Атина и се гледат от над 5 млн. зрители. За трета поредна година в наградите ще бъде включенa и категория за „Най-добър български видеоклип”. В нея ще бъдат номинирани най-излъчаните БГ клипове от последната година, а победителят ще бъде избран от зрителите на MAD TV.

Тази година церемонията ще премине под слогана ‘Be Your Own Hero’. За целата MAD те кани да станеш част от наградите не само като гласуваш за най-добрия български видеоклип, но и като се включиш активно в подготовката. Влез на www.videomusicawards.gr, качи твоите снимки и остави твоето послание: Кои неща във всекидневието ти те отличават от останалите?

Включи се в кампанията за Mad Video Music Awards 2009, сподели личното си послание с публиката и направи наградите твоя собствена кауза.

Героите, които се осмелят да участват, ще бъдат включени както в кампанията за наградите, така и в самата церемония, за да осъществят в действителност слогана 'Be your own hero'!

Защото в твоите награди... ти си този, който решава!

Кои ще бъдат номинираните български клипове тази година? Очаквай съвсем скоро...

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !