Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Слънчев бряг е най-евтиният курорт в Европа

отпечатай новината

09.03.2021 15:45 | Видян 1066 пъти

Слънчев бряг е най-евтиният курорт в Европа

И тази година Слънчев бряг е най-евтиното място за почивка в Европа за британците, съобщава Debati.bg. Това показва годишният доклад на Post Office Travel Money, цитиран от „Дейли мейл“. Слънчев бряг е най-евтиният курорт в Европа за четвърта поредна година. Колко излиза почивката за едно британско семейство в Слънчев бряг? Докладът сравнява цените на осем основни туристически дестинации, за които британците най-често харчат парите си. Сред критериите са цената на храната за двама, чаша кафе, бутилка бира и крем за слънце.

Ако през миналата година в Слънчев бряг посещението на двама души в ресторант, което включва вечеря с бутилка вино, плюс кафе, бира, газирана напитка, минерална вода, слънцезащитен крем и препарат срещу комари са стрували общо 30,68 паунда, то през 2021-ва цената на въпросната потребителска кошница е паднала до 27,71 паунда, пише „Дейли мейл“.

Къде цените са се повишили?

Седем от десет водещи дестинации за традиционна лятна почивка са по-евтини тази година, отколкото преди 12 месеца. Според доклада цените в популярния курорт Мармарис на тюркоазеното крайбрежие на Турция са се повишили. Но заради срива на турската лира от почти 29% спрямо паунда почивката в този курорт на практика ще излезе по-евтина за туристите от Великобритания тази година. Сред курортите, където се наблюдава повишаване на цените това е испанското крайбрежие на „Коста дел сол“. Известният „слънчев бряг“. Най-поскъпнала за британците в сравнение с година по-рано е почивката на гръцкия

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !