Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Първата българка с мюсюлманска забрадка по убеждение

отпечатай новината

30.01.2008 13:17 | Видян 10058 пъти | Гласували 10

Първата българка с мюсюлманска забрадка по убеждение

В първата събота на февруари социалният ъндърграунд „Отечествен фронт” ще покаже един филм за раждането на исляма у нас. Или раждането на исляма в един човек - в една българка. Ислямът е на мода в Европа. Забрадката е аксесоар, но и символ, срещу който християните се борят с оръжие. Тази събота „Отечествен фронт” ще покаже една забрадка - може би първата българска забрадка. Първа е, защото тя е забрадка по убеждение - не е по наследство.

Разказът „Една българка” тези дни звучи така – една българка, ужасена от липсата на ценности в живота си и в живота на така наречените днешни християни, избира другата религия - религията на нашия вековен поробител. Милена Борисова е на 38 години и е системен администратор. Системен администратор на ислямски сайт. Нейната еманципация е направила 360-градусов оборот и тя днес е първата българка с мюсюлманска забрадка по убеждение, не по наследство. Милена вече се казва Иршад, което в превод означава „напътстваща”. Тя е сменила доброволно своята християнска религия с мюсюлманска такава - песента за Балканджи Йово на обратно. Милена и мъжът й Адхам битуват мирно във виетнамските общежития в София на социални помощи и гледат двете си момчета. И двете момчета са с ясното съзнание каква вяра изповядват.

„Как се стига до решението да си смениш вярата и да се забулиш в един свят, в който голият пъп е новата религия? Има ли ислямисти в България? Възможно ли е системният администратор Милена, наречена Иршад да е поддръжник на ислямистки сайт у нас?! Има ли хора у нас, разследвани за ислямистка дейност? Опасни ли са те? Отговорът е – Милена-Иршад е една от четиримата, които тия дни са следствени за един ислямски сайт, който издавал фатва – религиозни отсъждания. Сайтът е хакнат от службите, които нахълтват в дома й една сутрин и като в партизански филм за фашисти взимат някаква забранена литература... Толерантни ли сме ние съм Иршад? И още един въпрос – ако това е тенденция и един ден забулените жени станат повече от тези с голите пъпове – тогава забулените жени ще бъдат ли толерантни към нас? Само това ни интересува – срещу нашата толерантност да има и тяхната. Другото е геополитика.” – коментира Мартин Карбовски. – „Ако искате да ходите на плаж и да ви се вижда пъпа над дънките с ниска талия – момичета, ислямът не е за вас. Ако искате също така да сте верни на мъжа си и да не ви закачат други мъже – повярвайте ми християнството също дава такива възможности.”

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !