На финала на Сцена на кръстопът...

Публика и артисти затвориха последната страница на...

Киро бърка Алгафари с Халваджиян

"Разговор между баща ми Нидал Алгафари и Кирил Петков...

Моята героиня Мария е кучка с душа: Мариана Миланова

отпечатай новината

01.11.2021 11:14 | Видян 1981 пъти

Моята героиня Мария е кучка с душа: Мариана Миланова

Мариана Миланова е красивата и загадъчна бизнесдама Мария Станкова от хитовия сериал "Пътят на честта", излъчван в ефира на Нова телевизия, която определено знае как да накара зрителите да тръпнат в очакване за предстоящото. Съдбата на нейната героиня става все по-заплетена и колоритна. Колоритна е и самата Мариана Миланова!

Актрисата пресъздава брилянтно образа си, а на моменти е толкова убедителна, че човек спокойно би си помислил, че вероятно прилича на нея и в реалния си живот. А за това най-добре може да каже Георги Кадурин, който, както разбираме от Мариана, е нейния най-голям фен и критик.

В много откровен разговор Мариана Миланова е открита не само за ролята си и за сериала, но и най-вече за живота си, в който са се случвали, и вероятно продължават да се случват, много и интересни съдбовни срещи. 

- Мариана, лесно ли се влиза в ролята на една толкова загадъчна бизнесдама с периоди на не много светло минало, в което присъстват и фигури от ъндърграунда? И харесвате ли се в този образ, който е и един от най-интересните в сериала?

- Преди години за тези дами чувахме много малко по новините, повече на ухо и гледам да съм вярна на сценария, обстоятелствата и режисьорите. Ако сценария е написан добре, влизането в образ е по-лесно. Актьорската професия е фантазиране. И аз си фантазирам каква е тази жена, надявам се да се справям. В реалния живот не познавам такива жени и не бих искала да имам вземане-даване с тази героиня. Харесвам се, когато съм вярна на обстоятелствата. Моята героиня Мария е кучка с душа! Харесвам я!

- Малцина знаят, че всъщност прототипа на вашата героиня е на реално съществуваща личност. Разкажете ми малко повече за нея...

- Може би затова героинята ми е един от интересните образи, защото сценаристите са черпели от реалния живот. Да, действително е съществувала такава жена (бивша митничарка) и винаги ми е било интересно да достигна и до драмата й, а не само до външните и проявления. Ако се бях запознала с нея, щях да имам много въпроси, но разбира се, това не е възможно.

undefined

- Ако говорим за прилики и разлики обаче, намирате ли общо между себе си и Мария Станкова?

- Опитвам се да пригодя до себе си Мария Станкова. Това е основна задача на актьора. Опитвам се да намаля разликите и да увелича приликите. Изхождам от себе си за всяко нейно действие, за да го направя органично и интересно.

- По време на снимки винаги се случват комични моменти. Предполагам, че и сега не е било по-различно. Спомняте ли си за някои, за които да ни разкажете?

- И комични, и трагични. Всякакви моменти се случват. Например: героинята ми по сценарий непрекъснато е с цигара и тъй като има по много дубли, понякога изпушвам по 5 цигари една след друга, а аз не пуша. Все пак е добре, че не пуши пури. Нали така? (усмихва се)

- Интересно ми е каква е реакцията на вашия съпруг - актьорът Георги Кадурин за тази роля и начина, по който я пресъздавате?

- Много съм щастлива, защото той ми е фен. Харесва как играя, как присъствам, как изглеждам. Той е най-добрият ми зрител и най-жестокият ми критик. Аз много му вярвам.

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !