Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Дони се върна при Нети

отпечатай новината

26.06.2009 09:40 | Видян 11601 пъти | Гласували 1

Дони се върна при Нети

Дони се върна в обятията на Нети. Дълго време светските клюкари го спрягаха в любовен екшън с Ани Топалова от "Мюзик айдъл 2". Човекът оркестър, който журира напористите млади таланти, поддържаше светско приятелство с ефектната актриса и това даде повод за какви ли не версии, включително и че е напуснал съпругата си, пише "Стандарт". 

Сега обаче всичко дойде на мястото си. Дони топли леглото на Нети. А Ани пристана на Димо Алексиев. Той спечели дамите с огненото си голо превъплъщение в Калигула. Момчето от държавната трупа в морската столица взе "Аскеер" за млада звезда на тазгодишната церемония в Армията. Сега с брюнетката са най-горещата двойка на сезона. Те обявиха любовта си по време на "Варненско лято".

Актьорите се познават от НАТФИЗ, тъй като са приети по едно и също време в класа на Веселин Ранков. Ани обаче прекъсва и завършва година по-късно. После играят за един сезон във Враца. Сега влюбените чаровници живеят в неговия софийски апартамент. Ани се е отдала на музиката и тези дни пусна първия си сингъл и ефектен видеоклип. Димо обаче остава верен на Мелпомена.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !