Близо 100 000 японци са на възраст...

Броят на хората в Япония на възраст над 100 години е...

BMW разтърси екипа си за дизайн

От 1 октомври в дизайнерските екипи на BMW Group...

"Тя наистина е нещо различно": 70-годишният Лиъм Нийсън описва бившата си партньорка Хелън Мирън

отпечатай новината

16.02.2023 12:16 | Видян 711 пъти

Лиъм Нийсън се изказва ласкаво за бившата си приятелка Хелън Мирън, като я определя като "нещо наистина различно" и "забележителна жена".

70-годишният ирландски актьор се среща със 77-годишната английска актриса в продължение на пет години между 1980 и 1985 г. , като през четири от тях живеят заедно.

И двамата са размишлявали върху връзката си, след като тя е приключила преди 37 години, като едва миналата година Хелън признава в интервю: "Не ни беше писано да бъдем заедно, но се обичахме много, много".


 


А сега той връща същите думи на бившата си любима.

Пред Entertainment Tonight Canada Лиъм рекламира последния си филм "Марлоу", в който участва заедно с Даян Крюгер, Джесика Ланг и Алън Къминг.


 

Отбелязвайки, че Мирън преди това е казала, че все още го обича "силно", Нийсън шеговито се пошегува: "Тогава тя получи чека".

Той продължи: "Хелън е забележителна жена, забележителна актриса - трябва да съм щастлив, че прекарах три, четири години с тази дама.

"Тя наистина е нещо различно"


 



През ноември миналата година Хелън каза за бившия си: "Не ни беше писано да бъдем заедно по този начин, но се обичахме много, много силно.

"Обичам го силно и до днес. Той е толкова невероятен човек.


 

Хелън разказва ексклузивно за новото списание AARP The Magazine за някои от предишните си любови и за това как всички те "трябваше да имат риза, направена от мен".

Тя споделя пред изданието: "Странно, но направих една за Лиъм

Сред другите мъже, които притежават саморъчно изработени от Хелън ризи, са актьорът Питър О'Тул и съпругът ѝ Тейлър Хакфорд, за когото тя е омъжена от 25 години.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !