Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Хип-хоп и реге фест на открито

отпечатай новината

09.07.2009 14:40 | Видян 3049 пъти

Хип-хоп и реге фест на открито

Миналата година на територията на община Лясковец (област В.Търново) бе сложено началото на единствения в България хип-хоп и реге фестивал на открито, в продължение на 2 денонощия.

Второ издание, което ще се проведе на 17,18 и 19 юли тази година на същото място в гората до Лясковския манастир, ще предостави сцена за изява на прогресивни млади артисти, някои от които за първи път ще се представят пред българската публика.

Други пък са по утвърдени- FARS, Wosh Mc, Logo5, Sistah и още много други.

Това културно мероприятие веднъж годишно е възможност за много млади изпълнители да представят на почитателите на хип-хопа и реге културата смислена, качествена музика, останала встрани от вниманието на основните медии.

Мястото на фестивала се намира в покрайнините на Велико Търново на 50 метра от Петропавловския, или известен още като Лясковски, манастир.

Сцената на фестивала се намира на поляна в гората. Мястото за къмпингуване е отделено между дърветата сред дебела сянка. Тази чудесна природа и отношението ни към екологията дадоха името на фестивала – "Nature-all hip hop open air".

За удобното пребиваване на публиката на територията на фестивала на разположение ще има място за къмпингуване, химически тоалетни, павилиони за клюпачка и пиене, течаща вода и места за паркиране.

Този път за двете вечери има различни цени – 15 лева е входа за целия фестивал, а само за събота цената е 10.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !