Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Късметлийката от “Калиакра рок фест” получи ключовете от мотоциклета

отпечатай новината

13.07.2009 15:50 | Видян 3267 пъти

Късметлийката от “Калиакра рок фест” получи ключовете от мотоциклета

25-годишната Силвия Дамянова от София - щастливият притежател на “Harley Davidson”, получи днес ключовете от мотоциклета който спечели чрез жребий измежду всички феновете на “Калиакра рок фест” с тридневни билети. Те й бяха връчени от кмета на общината г-н Цонко Цонев в Каварна.

“Разбрах, че печеля  наградата след телефонно обаждане от к’метъла и в първия момент не можех да повярвам – мислех си, че някой се шегува – призна развълнуваната късметлийка. Вече бяхме направили този номер на човек от моята компания и подозирах приятелите си в същото. Сега обаче видях мотора и изкрещях “Истина е! Истина е!”. Ужасно съм щастлива, че е истина” – не скри радостта си Силвия и сподели, че смята да задържи мотора и, че ще изкара нужните курсове, за да го подкара.

Щастливката беше изтеглена от 5-годишният Деян Любенов в петък в редакцията на в.Телеграф. Лично кмета на града я поздрави и я покани на следващото голямо Рок събитие в града – Thrash Till Death на 15-ти август.Хедлайнер на феста ще бъде норвежката блек метъл банда Dimmu Borgir, а днес станаха ясни и две пограяващи бг банди – Korozy и The Revenge Project, които също ще вземат участие в екстремното събитие!

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !