Галена влиза в Пееш или лъжеш тази...

След успешния старт на новия сезон на “Пееш или лъжеш”,...

ДА! Опус за циганско лято

Днес и утре температурата в София е 30 градуса, а като...

Гледаме за Изгубеното испанско злато

отпечатай новината

02.01.2024 12:41 | Видян 356 пъти

Гледаме за Изгубеното испанско злато

Кру Уилиамс Пит, Адам Палмър, Тейлър Стар и баща се завръщат, за да изследват коварния тихоокеански северозапад, борейки се по пътя с ужасно време, стръмен терен и смъртоносно проклятие, в търсене на легендарна изгубена златна мина. Новият сезон на „Проклатието на мъртвеца: изгубеното испанско злато“ е по Viasat History от 18 януари.

Кру Уилиамс Пит, Адам Палмър, Тейлър Стар и баща ѝ изследват коварния тихоокеански северозапад, борейки се по пътя с ужасно време, стръмен терен и смъртоносно проклятие, за да открият легендарна изгубена златна мина. С малкото време преди настъпването на зимата, те се надпреварват със стихиите, за да намерят своята награда. От скрити пещери до испански миньорски артефакти, от древни карти до мистериозни надписи и от ледникови гробища до стари изоставени мини - всеки епизод проследява екипа, докато открива и изследва нови сведения, които ще го изпратят в невероятни непредвидени посоки. Комбинирайки своите уникални умения с удивителна нова технология, екипът изследва някои от най-дивите и пресечени терени в Северна Америка, за да разкрие тайните, скрити под повърхността.  Разказът в шест части  за началото на „Епохата на конкистадорите" продължава от 5 януари – всеки петък с „Конкистадорите: възход и падение“.

Съботите през януари пък за ключовите моменти от Първата и Втората световна война с рубриката „Военни истории". Проследете тайния живот на членовете на кралското семейство в „Русия 1917 г.: обратно броене до революцията" и „Кралските особи на война", докато се борят с възхода на фашизма и нацизма.


автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !