Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Ману Чао издаде диск с песни на пациенти от психиатрия

отпечатай новината

30.07.2009 12:00 | Видян 3238 пъти

Ману Чао издаде диск с песни на пациенти от психиатрия

Известният френски певец и музикант с испански корени Ману Чао (Хосе Мануел Томас Артур Чао) издаде диска "Вива ла Колифата", записан от пациентите на психиатрична болница в Буенос Айрес.

Дискът може да се свали от интернет, съобщи компанията "Нешънъл Рекърдс". Дисксът на членове на радиото в болницата Хосе Т. Борда в аржентинската столица "Ла Колифата", включва 20 изпълнения за "смях, плач, медитация върху живота, смъртта, майките, самотата, любовта и края на света", се казва в комюнике. Песните са записани между 2007 и 2009г. от пациенти и бивши пациенти на болницата и Ману Чао, който сътрудничи на това радио от пет години. Името на радиото и на диска е вдъхновено от думата "колифа", която на местен жаргот означава луд.

Албумът може да се свали безплатно или срещу дарение от интернет сайта на радиото www.vivalacolifata.org. Ману Чао израства в Париж, а днес живее в Бразилия, Марсилия и Барселона. Родителите му са испанци отдадени на музиката и изкуството, които като млади се местят да живеят в Париж за да избягат от фашистката диктатурата на Франко в Испания.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !