Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Принц Андрю се разкри и напуска дома си след публикуването на документите на Епщайн

отпечатай новината

09.01.2024 14:55 | Видян 1036 пъти

Принц Андрю се разкри и напуска дома си след публикуването на документите на Епщайн

Принц Андрю беше видян в колата си да напуска дома си Royal Lodge - това е първият път, когато е забелязан, откакто беше посочен в партиди от предишни запечатани съдебни документи, свързани с дело за клевета от 2015 г. срещу Гислейн Максуел

Принц Андрю се разкри, тъй като натискът върху него продължава да расте, докато разпечатването на стотици страници съдебни документи, свързани със скандала с Джефри Епщайн, продължава.

Позорният херцог на Йорк, който категорично отрече всички обвинения, беше видян зад волана на колата си да се отдалечава от дома си Royal Lodge в Уиндзор.

Андрю отново е на първите страници, след като бяха публикувани съдебните документи, разкриващи имената на хора, свързани с Джефри Епщайн и за които се твърди, че са посетили неговия остров. Андрю е посочен 67 пъти в документите, които са част от съдебно дело, заведено през 2015 г. срещу Гислейн Максуел, която беше призната за виновна в трафик на жени и момичета за сексуално малтретиране на Джефри Епщайн през декември 2021 г.



Няма предположения, че Андрю или някой друг, посочен в съдебните документи, е имал нещо общо с престъпленията на Епщайн или е знаел за тях. Но Вирджиния Джуфре една от десетките жени, които съдят Епщайн и твърдят, че ги е малтретирал в домовете си във Флорида, Ню Йорк, Ню Мексико и Американските Вирджински острови. Джуфре твърди, че Епщайн я е притискал да прави секс с множество мъже от неговите високопоставени социални кръгове, включително Андрю. Кралската особа категорично отрече твърденията срещу него и впоследствие уреди граждански процес с Джуфре, заведен срещу него в САЩ.

Само преди два дни се твърдеше, че Андрю се е „заключил“, след като беше оставен разтърсен от наскоро разкрити твърдения за връзките му с Епщайн. Източник каза на Mirror, че херцогът „няма представа как да отговори“ и не се е осмелил да излезе, откакто бяха направени бомбени обвинения в наскоро публикуваните файлове на Епщайн. Те казаха: „Той няма емоционалната честота, за да се справи с това. Той се е затворил в стая и няма представа как да реагира. Той е съсипан.“

Появата му днес идва след като жертва на Епщайн твърди, че кралската особа е заснета на видео как прави секс с „неин приятел“, показват съдебни документи. Твърденията предизвикаха недоверие и гняв в кралските кръгове, като източници казаха, че те демонстрират как херцогът на Йорк е бил „целена със злоба“.

Жертвата на Епщайн, 38-годишната Сара Рансъм, изпрати имейл през 2016 г., в който се твърди, че херцогът на Йорк, сър Ричард Брансън и Бил Клинтън са заснети на „отделни поводи“ с неназовано момиче. Твърденията й бяха подробно описани от адвокатите на известния американски адвокат Алън Дершовиц, които твърдяха, че доказват, че „свидетелските й показания са изфабрикувани от цял плат“ и че думите й са „фалшиви и клеветнически“. Няма други доказателства за тези видеоклипове. Говорител на Брансън описа твърденията като „безпочвени“ и „неоснователни“, докато Андрю и Бил Клинтън винаги са отричали да са извършили нередности или да знаят за престъпленията на Епщайн.

Появата му днес идва, когато бившият адвокат на Епщайн Алън Дершовиц обвини покойната кралица, че е оказала натиск на Андрю да уреди гражданско дело за сексуално посегателство с Джуфре - наричайки го "ужасна грешка". През февруари 2022 г. беше постигнато извънсъдебно споразумение, което спести Андрю от необходимостта да дава показания в граждански съд на САЩ и да бъде подложен на кръстосан разпит. Но Дершовиц вярва, че изгонената кралска особа е щяла да „спечели“ съдебното дело и че е бил „притиснат от майка си“ да направи „ужасната грешка“ да не отиде в съда.

Г-н Дершовиц каза пред Times Radio: "Мисля, че той направи ужасна грешка. Подозирам, че е бил притиснат от майка си да направи тази грешка. Ако се беше борил с това дело, вярвам, че щеше да спечели, вярвам, че делото щеше да бъде прекратено на различни основания, но той не искаше да даде показания или хората около него не искаха да дадат показания, така че той уреди случая".

„Често уреждате дела, не защото сте виновен за това, което ви обвиняват, а защото не искате да признаете други неща, които сте направили.“ Междувременно кралски източници казват, че крал Чарлз е изправен пред драматичен обрат на решението си да нареди на семейството си да се подреди и да посрещне брат си обратно в лоно.

Кралски източник каза: „Кралят няма друг избор, освен напълно да прекъсне връзките си с Андрю. Той завинаги ще бъде опетнен от връзката си с Епщайн и въпреки отричането му за неправомерни действия, постоянното изтичане на информация за Епщайн и Гислейн Максуел е петно върху кралското семейство. За него няма път назад. Андрю не трябва да има място на публично място до краля или който и да е друг член на кралското семейство."

Андрю беше принуден да се оттегли от кралския живот и бе лишен от военните си назначения и покровителства през 2019 г. след катастрофалното му интервю за BBC Newsnight. В него той каза, че не съжалява за приятелството с Епщайн поради „възможностите, които ми бяха дадени да науча“ за бизнеса от засрамения милиардер.

Източник: Mirror

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !