Червената нишка: Откъде идва...

Японците имат древно поверие, че хората, които са...

Новите вълшебни думи „разрешавам” и...

Възпитавани сме, че единствените „вълшебни думички” са...

Един за друг стартира тази вечер със седем нови двойки и луда надпревара

отпечатай новината

14.02.2024 11:49 | Видян 390 пъти

Един за друг стартира тази вечер със седем нови двойки и луда надпревара

Най-позитивното любовно предаване “Един за друг” ще посрещне седем нови двойки във Вилата на любовта. Премиерният епизод на риалити формата ще се излъчи тази вечер, в Деня на влюбените, от 20:00 ч. по NOVA. Смелите кандидати да изпитат любовта си ще се впуснат в луда надпревара под зорките погледи на новия тандем водещи - Мария Игнатова и Емо Чолаков. Специално участие ще вземат и любимците на зрителите от четвъртия сезон на шоуто - Криси и Арти, Ванката и Сани и Елена и Пламен.

Серия от изпитания ще изненадат участниците на прага от предизвикателството на живота им. Първата задача пред тях ще е да редуцират багажа си до 40 кг. Една от двойките обаче ще пристигне при Мария и Емо с рекордните 160 кг. лични принадлежности. Очаква ги още близка среща със скарата на Ванката и Сани, където пък ще им се наложи да качват килограми. На следващата станция ще ги посрещнат Елена и Пламен, които ще тестват координацията им със забавна задача, а финалната спирка ще е митницата, където Криси и Арти ще взимат финалното решение имат ли място двойките във Вилата на любовта.

Фаворитите от сезон 4 Криси и Арти ще бъдат гости в премиерния епизод на подкаста “Един без друг”, в който заедно с водещата Денислава Велкова ще обсъждат първите седем двойки, прекрачили прага на Вилата на любовта. Те ще споделят своя опит и ще разкажат интересни случки от участието си в "Един за друг”. Подкастът ще се излъчи в 23:00 ч., веднага след края на премиерния телевизионен епизод, и ще бъде достъпен в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.
След премиерните епизоди на 14 и 15 февруари, петият сезон на “Един за друг” ще се излъчва от петък до неделя в 20:00 ч. по NOVA. Романтичното риалити ще предизвика силата на любовта на 13 нови двойки, които ще изпитат връзката си пред погледа на телевизионните зрители.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !