Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Фьодор Емеляненко иска да се боксира с Нгану

отпечатай новината

22.02.2024 14:34 | Видян 844 пъти

Фьодор Емеляненко иска да се боксира с Нгану

Бившият шампион на PRIDE и Rings в тежка категория, 47-годишният Фьодор Емелианенко, каза, че би искал да има боксов мач с бившия шампион на UFC в тежка категория Франсис Нгану. "Последния император" разкри това в скорошна изява в руските медии.

Миналия октомври Нгану направи своя дебют в професионалния бокс, излизайки на ринга срещу световния шампион на WBC Тайсън Фюри. В битката Фюри спечели със съдийско решение, но по време на битката Нгану свали британеца в нокдаун.

Сега Нгану е един от най-желаните съперници в бокса. Той се готви за втори боксов мач, който ще се проведе в началото на март в Рияд. Нгану ще се бие срещу Антъни Джошуа. Емеляненко следи изявите на камерунеца и пожела да споделят ринга.

"Не знам дали ще се боксирам с Майк Тайсън. Ако даде Господ, ще има бой. Ако не го даде, няма да го направим. Интересувам се от Франсис Нгану. Вече не съм добър в ММА. И в бокса би било интересно да се бием с него."

"Гледах неговата битка с Фюри. Бих искал да се бия с Нгану. Не е като надуто самочувствие, но би ми било интересно да се бия с него. Боец съм, да. Вероятно все още съм действащ боец."

"Разбирам, че вече не съм добър в ММА. Имам наранявания. Сега съм изключил борбата от тренировките си.", сподели Фьодор.

Какви са шансовете на Фьодор в боксов мач с Нгану ?

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !