Мика Стоичкова е бременна

ика Стоичкова е бременна от годеника си Мартин Трайков....

Стрелба в кв. Модерно предградие:...

Стрелба в столичния квартал „Модерно предградие“, съобщи...

Кортни Кардашиян разкри, че е автосексуална

отпечатай новината

08.03.2024 16:02 | Видян 645 пъти

Кортни Кардашиян разкри, че е автосексуална

Феновете на Кортни Кардашиян вярват, че звездата е разкрила сексуалността си

Още през 2020 г. 44-годишната жена повдигна въпроси относно това как се идентифицира, след като сподели статия за автосексуалността на своя уебсайт Poosh.

За тези, които не са в течение на бизнес начинанията на Кардашиян, Poosh е сайт за начин на живот, където Кортни споделя съдържание за всички неща, от които се нуждае съвременната жена.

Сайтът е описан като „модерно ръководство за най-добър живот“ и включва съдържание за начин на живот, забавление, здраве и благополучие и пазаруване.

Въпреки това, статията за автосексуалността в частност предизвика вълнение и накара феновете да побързат да спекулират дали става дума за самата Кортни, тъй като съдържа чисто „Пуш“ като автор.

„Наистина смело от страна на Кортни Кардашиян да излезе като автосексуална днес, нищо друго освен подкрепа за нашите войски“, написа един човек след публикуването на статията.

„Когато Кортни Кардашиян каза, че е автосексуална и се възбужда, почувствах това“, каза вторият.

Но какво точно е автосексуалност?

Е, нека се задълбочим в статията, за да научим повече.

„Автосексуален ли си? Краткият отговор е да, най-вероятно. Всъщност всички сме поне малко“, се казва в статията.

Статията, която включва интервю с основателя на QueerSexTherapy Кейси Танер, описва автосексуалността като „черта, при която човек се възбужда, като се занимава със собствената си еротика“.

„Ярък пример за това са просто жените като цяло“, продължава статията.

„Въпреки че може да не е вярно за всички, ние като цяло се чувстваме по-сексуални и възбудени, когато чувстваме, че самите ние сме секси. Но не става въпрос само за дамите.

Въпреки че статията описва мастурбацията като „най-очевидния пример“ за автосексуалност, тя също може да включва „чувство на копнеж или желание за себе си“.

„Това може да означава да се измиете с любов във ваната и искрено да се насладите на тялото си“, обяснява историята.

"Това може да означава да танцуваш в огледалото в сладко облекло. Ако някога сте се възбуждали да се чувствате секси, независимо от някой друг, това е автосексуалност и е напълно нормално", се пише в статията.

Източник: joe.co.uk

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !